Varför syns inte mitt Erbjudande-köp i appen?

Det kan finnas flera anledningar till varför ditt köp inte registreras omedelbart.

Vanligen registreras köpet inom någon timme men i ovanliga fall kan det ta upp till 48 timmar innan det dyker upp under Händelser i appen. Detta beror på vilken butik du handlat hos. Om fördröjningen skulle vara längre än så får du gärna mejla oss på emma@nowo.se så tar vi en titt på vad som kan ha gått fel.

�Vänligen notera att beräkningen av den procentuella återbäringen baseras i flesta fall på ordervärdet exklusive moms, frakt och övriga tillkommande avgifter.

Några anledningar till varför ditt köp inte har registrerats:

-     Du har Adblock installerat på din dator som hindrar spårningen av ditt köp.

-     Din webbläsare tillåter inte användning av cookies. Detta går att ändra under Inställningar i          webbläsaren.

-     Du har använt en rabattkod som inte kommer från NOWO.

-     Du har köpt en produkt som inte är återbäringsberättigat. Detta går att kontrollera i                      webbläsaren om du trycker på NOWO-loggan i webbläsaren och läser igenom kriterierna för          återbäring.

-     Du har glömt att aktivera NOWO knappen och logga in med BankId innan ditt köp.

-     Du har betalat enbart med ett presentkort.

-     Du har surfat runt på andra sidor i samband med köpet och därav tappat                                    spårningscookien som meddelar butiken att köpet har gjorts via NOWO.

-     Det blev något tillfälligt avbrott vid köptillfället eller att appen/hemsidan behövde laddas om...

Vänligen notera att utbetalning av återbäring för hotell sker efter att bokningen är betald och nyttjad.