Varför syns inte mitt köp i appen under händelser?

Det kan finnas flera anledningar till varför ditt köp inte registreras omedelbart.

Ibland kan det vara en fördröjning innan det registreras och du får en notis om det genomförda köpet, det kan ta upp till 48 timmar. Om fördröjningen skulle vara längre än så får du gärna mejla oss på kontakt@nowo.se så tar vi en titt på vad det är som kan ha gått fel.

Några anledningar till varför ditt köp inte har registrerats:

-       Du har Adblock installerat på din dator som hindrar spårningen av ditt köp.

-       Din webbläsare tillåter inte användning av cookies. Detta går att ändra under Inställningar i Chrome.

-       Du har genomfört köp av produkt som inte går under cashback, detta går att kontrollera om du trycker på NOWO-loggan och läser igenom kriterierna för återbäring.

-       Du har glömt att aktivera köpet och logga in.

-       Du har surfat runt på andra sidor innan du genomfört köpet och därav tappat spårningscookien som meddelar om att köpet har gjorts via oss.

Det kan ibland vara olika återbäringsprocent beroende på produkten du köper, samt om du använder en rabattkod och om du är ny eller befintlig kund.

Återbäringsprocenten är något butiken sätter och ingenting vi kan påverka.