Kan jag handla via datorn och hur gör jag det?

Du kan handla via datorn genom att ladda ner NOWO-knappen som finns till din Chrome-webbläsare. Med NOWO-knappen kommer du att bli påmind om aktiva erbjudanden som du kan nyttja när du googlar och besöker butiker som är anslutna till NOWO.

Det går även att mejla sig själv en länk via NOWO appen, detta gör du genom att gå in på det specifika erbjudandet och klicka på knappen ”Köp i dator”, därefter kommer du att få ett mejl från oss med länken till butiken och får din bonus till ditt sparande vid köp precis som vanligt.