Hur fungerar våra Erbjudanden i appen?

När du nyttjar våra erbjudanden i vår app får du ett tack i form av en viss procent av köpbeloppet som går till ditt sparande. Alla erbjudanden har olika procent och kriterier som sätts av onlinebutikerna och det är ingenting vi kan påverka. För att ta del av de olika restriktionerna som butikerna sätter kan du ta hjälp av NOWO-knappen som kommer att informera dig om det finns olika regler för den specifika butiken.