Kan jag ta ut pengarna jag sparat i NOWO Fund?

Tanken är att du ska spara långsiktigt för bäst avkastning. Om du trots allt känner att det är nödvändigt så kan du alltid ta ut dina sparpengar kostnadsfritt.

Så gör du:

1.   Ladda ner blanketten för att sälja ditt innehav i NOWO Fund här.

2.   Fyll i och skicka in blanketten till ISEC enligt angivna instruktioner.

Du behöver bifoga handling som styrker att du är innehavare av kontot, t ex kontoutdrag. Du har möjlighet att mejla blanketten till nowo.fundorder@isec.com.

Viktigt att tänka på!
Läs igenom hela blanketten innan du skickar in den så att du inte missar något.

När det gäller hur många fondandelar du vill sälja så går det bra att du enbart fyller i fältet Andelar, %Ange hur många andelar du vill sälja i procent, om du vill sälja alla dina fondandelar skriver du 100 % som i exemplet nedan. Om du vill sälja hälften så skriver du 50 %. Du behöver alltså inte fylla i fälten Andelsklass, Belopp i SEK eller Antal andelar

Du behöver bifoga handling som visar att du är innehavare av kontot, t ex med ett kontoutdrag. Ditt namn och kontonummret du vill ha beloppet utbetalt till behöver stå med. Om du inte vet hur du skriver ut ett kontoutdrag, vänligen kontakta din bank så hjälper dem dig. Oftast behöver du logga in via dator och en webbläsare för att se namn och kontoutdrag tillsammans.

I dagsläget finns det ingen säljavgift i NOWO Fund men om du gått med vinst måste du betala reavinst.