Var ser jag hur mycket mitt sparande i NOWO fonden är värt?

Du kan se NAV-kursen för NOWO Fund i appen.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Ditt sparande kan öka eller minska i värde beroende på fondens utveckling och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.
Du kan följa fondutvecklingen i appen men för realtid så kan du besöka Morningstars hemsidan genom att klicka här.

Notera att det kan finnas en viss fördröjning vid köp av fondandelar.
Om du vill få reda på vad just ditt innehav i NOWO Fund är värt kan du ringa ISEC kundsupport på 08 509 31 300 för att få reda på detta och för allmänna frågor kring NOWO Fund kan du ringa 08-509 31 340.