Var ser jag hur mycket mitt sparande i NOWO fonden är värt?

Värdet på ditt sparande hittar du i vår app. Du kan se dina fondandelar och NAV-kursen i appen. Notera att det kan finnas en viss fördröjning vid köp av fondandelar.

Ditt sparande kan öka eller minska i värde beroende på fondens utveckling. Du kan följa fondutvecklingen i appen men för realtid så kan du besöka Morningstars hemsidan genom att klicka här.

Om du vill få reda på vad just ditt innehav i NOWO fond är värt kan du ringa ISEC kundsupport på 08 509 31 300 för att få reda på detta och för allmänna frågor kring NOWO fonden kan du ringa 08-509 31 340.