Kan jag skaffa ett NOWO kort till mitt företag?

Nej, i dagsläget utfärdas kortet bara till privatpersoner och inte till företag. Däremot är kortet perfekt för dig som har enskild firma eller är egenföretagare eftersom du kan ansöka om kortet som privatperson och samtidigt börja pensionsspara för dig själv vilket många egenföretagare missar att göra.

// <![CDATA[ (function($) {window.fnames = new Array(); window.ftypes = new Array();fnames[0]='EMAIL';ftypes[0]='email';fnames[1]='FNAME';ftypes[1]='text';fnames[2]='LNAME';ftypes[2]='text';}(jQuery));var $mcj = jQuery.noConflict(true); // ]]>