Guide: handla via Erbjudanden

Om du ändå behöver handla något så tycker vi på NOWO att du kan göra det lite smartare. När du handlar hos våra anslutna onlinebutiker via NOWO appen eller via NOWO Knappen så får du återbäring från butiken som tack för att du handlat via NOWO. Återbäringen går till ditt sparande i NOWO Fund.

1. För att få återbäring när du handlar behöver du bara klicka vidare till sajten som du vill handla hos (Köp i app/Köp i dator). Därefter handlar du som vanligt. Du tar del av sajtens ordinarie priser OCH du får pengar tillbaka till ditt sparande!

2. Det är viktigt att genomföra köpet omgående för att undvika att spårningen försvinner. Om man surfar runt på andra sidor i samband så kan spårningen störas.

3. Observera att Erbjudanden inte kan kombineras med externa rabattkoder som inte ges av NOWO. Detta resulterar i att spårningen störs och att du inte får återbäringen. Rabattkoder och erbjudanden som skickas ut i butikers egna nyhetsbrev, pappersreklam eller dylikt kan inte kombineras.

4. Beräkningen av den procentuella återbäringen baseras i flesta fall på ordervärdet exklusive moms, frakt och övriga tillkommande avgifter.

5. I normala fall tar det en till två timmar efter genomfört köp innan du får din bonus registrerad. I undantagsfall kan det dock ta upp till 48 timmar. När köpet är registrerat och du fått din bonus så dyker den upp under “Händelser” och ditt sparande räknas upp. I vissa fall dröjer det till att du har utnyttjat erbjudandet exempelvis hotell- och hyrbilsbokningar.

6. Om du inte vill handla i appen utan på din dator så kan du skicka en länk till din e-post. Klicka på knappen "Köp i dator" så skickas ett mail med en länk och så kan du handla som vanligt och få din sparbonus. Notera att din webbläsare måste tillåta cookies. Om du har installerat Adblock i din webbläsare behöver du ta bort det innan du handlar via NOWO.

Länken är aktiv i 24 timmar från det att du mejlat dig själv, efter det behöver du aktivera erbjudandet på nytt genom att mejla dig själv en ny länk.

7. Hämta NOWO knappen till Chrome eller Firefox.
    Med NOWO knappen får du information direkt i Googles sökresultat om vilka sajter där du får bonus till ditt sparande. Enklare att spara till din pension blir det inte.

> Hämta NOWO knappen här

NOWO Knappen kan ej kombineras med AdBock och din webbläsare måste tillåta cookies. Ingen återbäring kan betalas ut då extern rabattkod används i samband med köp.